Steun ons


10 manieren om Benefiet Haïti te steunen


Word peetouder van één van onze kinderen

Met 1 euro per dag bezorg jij een kind aan de andere kant van de wereld een betere toekomst en zorg je ervoor dat wij onze hulpverlening kunnen blijven garanderen.

Meer details

Organiseer een sportactiviteit ten voordele van Benefiet Haïti

Je sport graag en je hebt het hart op de juiste plaats? Ga op je eentje, met een heel team of met je bedrijf een sportieve uitdaging aan en laat je sponsoren ten voordele van Benefiet Haïti.

Word vrijwilliger bij Benefiet Haïti

Meermaals per jaar doen we beroep op vrienden en kennissen om een handje bij te steken bij de verkoop van paaseitjes, kaarten voor het eetfestijn of om een taak op zich te nemen tijdens één van onze evenementen. Vele handen maken licht werk.

Schenk je geluk

Een geboorte, huwelijk, verjaardag, pensioen, jubileum… Elke reden is goed om je omgeving te mobiliseren en samen kinderen in nood te helpen.

Wil je Benefiet Haïti vermelden op je kaart of uitnodiging? Neem dan contact op. We helpen je met plezier verder.

Organiseer een activiteit

Zet een quiz op poten of neem een stand op een rommelmarkt, verkoop koekjes of kook een Haïtiaanse maaltijd voor kennissen en vrienden. Mogelijkheden alom. Wij bekijken graag samen met jou wat je wil en kan doen en ondersteunen je met advies en (promo)materiaal.

Doe een gift

Elke gift, groot of klein, maakt een wezenlijk verschil. De kracht van Benefiet Haiti ligt in de vele warme harten die onze projecten met hun giften ondersteunen.

Organiseer reanimatielessen op je werk, school of in je vereniging

Geert is een ervaren leraar Basic Life Support en komt met veel plezier de reanimatietechnieken aanleren in jouw bedrijf, op je school of in je vereniging. De opbrengst gaat integraal naar onze werking.

Koop een schilderij van een Haïtiaanse kunstenaar.

Felix, Rinvil en Vilson zijn Haïtiaanse schilders die door Benefiet Haïti van materiaal voorzien worden, in ruil schenken zij keer op keer enkele schilderijen aan onze organisatie. De opbrengst wordt besteedt aan de ontwikkeling van straatkinderen in één van de armere wijken van Port-au-Prince.

Noteer Benefiet Haiti in je testament

Iedereen kan een goed doel opnemen in zijn of haar testament. Afgezien van het wettelijk voorbehouden deel voor rechtstreekse erfgenamen, kan je volledig zelf kiezen aan wie je je bezittingen nalaat.

Meer details

Like onze Facebook pagina

Je kan onze werking volgen via Facebook. Laat ons weten dat je ons steunt, en deel onze berichten met je vrienden. Een kleine inspanning met soms grootse resultaten.